Nová kuchárska kniha tretie, rozšírené vydanie

 
 
 
Novinky
 
 
Košík
Váš košík je prázdny
 
 
Novinky e-mailom
 
 
 
 

Kuchárske knihy

Nová kuchárska kniha tretie, rozšírené vydanie

Vydavateľ: Jozef Poliak
Počet strán:442
Väzba:viazana
Rozmer:206x150
ISBN:9788097185930
Jazyk:slovenský
Rok vydania:2018
Vypredané:Áno
Pôvodné vydanie Novej kuchárskej knihy Terzie Vansovej z roku 1930, ktoré vydal nakladateľ F. Klimeš v Liptovskom Sv. Mikuláši. Kniha "obsahuje vyše deväťsto vyzkúsených a osvedčených predpisov, ktoré zodpovedajú nielen prostej, ale i najlepšej kuchyne". Za tento "počin" treba nevému vydavateľovi len a len poďakovať.
15,00 € Vaša cena: 15,00 €
0

Popis

Obsah: 

Polievky, Závarky, cestá a prídavky do polievky, Prídavky k varenému mäsu a pečienkam, Predkrmy(assiettes), Prívarky, Ryby, Pečienky z domácich zvierat, Drôbež a domáci zajačok, Divina, Šaláty, Varené múčniky, Pkružníky(štrúdle), Palacinky a smažence, Kysnuté cestá, Vyprážané cestá, Maslévé a krehké cestá, Rulády, omelety a krémy, Puddingy, kochy a výbehy, Torty, Zákusky a cukrovinky,Krémy a mrazivá, Zavárané ovicie a lekváre, Kapusta, ugorky a zeleniny na zimu, Niečo o pečení chleba, Rozličné.